AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

burn-out, HSP, mindfulness; Geniet in de Provence

482.jpg
481.jpg
479.jpg
480.jpg
Het kleinschalig vakantiepark Résidence les Belles Heures, met 6 ruime gites  is een van de mooiste verblijf locaties in de Provence waar rust, privacy en luxe aanwezig is.  

Een verblijf leent zich zeer goed voor mensen die hoog gevoelig (HSP) zijn met een burn-out te maken hebben (gehad) en/of een Mindfulness leven stijl willen leiden.

U geniet van een atmosfeer van ontspanning, kwaliteit en luxe in de aanwezige vakantiewoningen.

Nabij de fontein is er een ontmoetingsplek gecreëerd om te lezen maar ook waar de gasten elkaar kunnen ontmoeten en waar de Happy Hour plaatsvindt.

Ongeveer 50 meter vanaf de gites, midden tussen de twintig olijfbomen, bevindt zich het wellness gebouw waar een privé ontspannings-, sauna- en massageruimte aanwezig is. In de ontspanningsruimte zijn o.a. twee speciale massagestoelen aanwezig. Het verwarmde zwembad (26 graden) met 4 watermassage jets staat ter beschikking.

Door een professionele masseuse worden heerlijke massages; zoals ontspannings,- intuitieve, energetische en voetreflex, aangeboden.

Een vakantieverblijf in Roaix is met name geschikt voor mensen die willen ontspannen, onthaasten, wandelen, wielrennen, het bezoeken van interessante steden, markten, pittoreske dorpjes, kennis willen maken met de Côte du Rhône wijnen, maar vooral genieten van de vele culinaire plekjes en de zon (bijna twee keer zoveel zon als in Nederland/Belgie)!

In dient gewenst kan men deelnemen aan een interessante wijnproeverij die door een Nederlandstalige Oenoloog wordt gegeven.

Heleen en Eric houden zich sinds 2010 bezig met het beheer van het park. Omdat het park diverse mogelijkheden biedt (rust/privacy, luxe, gezelligheid, groepen) stemmen we graag af welke woning(en) het beste aansluit(en) op de wensen en verwachtingen van de gasten.

Listing Details

Adres
impasse di caneu 99
Stad
Prov.
Gezien
3319
Op website geklikt
2263
Naam
residence les helles heires