AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Voorjaars massage aanbieding Holismassage

457.jpg
456.jpg
459.jpg

Holistische Ontspanningsmassage

De holistische massage is weldadig voor het hele lichaam. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop door de aderen en kalmeert het zenuwstelsel. Verder stimuleert het de lymfestroom en het rekt het bindweefsel van de gewrichten op.

Ervaar en geniet van deze zeer relaxte ontspannende massage aanbieding. Her derde plaatje hiernaast ziet u de kortingsbon.

De massage begint op de rug en werkt van het hoofd naar de voeten toe. Omdat de massage de zenuwen in de rug bereikt die naar elk deel van het lichaam lopen, voelen de meeste mensen zich na een goede rug massage diep ontspannen. Nadat de achterkant is gedaan, draait de gemasseerde zich op de rug en gaat de massage verder aan de voorkant van het lichaam, waar weer van het hoofd naar de voeten wordt gemasseerd.

Holismassage heeft praktijkruimte in Hoogeveen en in Zwolle daarnaast  kom ik ook indien u dat wenst bij u aan huis om de massage te geven. Vanaf 10 km buiten Zwolle breng ik daarvoor wel 19 euro cent per m er km extra in rekening.

Warner Hopman
Holistisch Masseur

Listing Details

Gezien
2961
Op website geklikt
2015