AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Skulls4U - Kristallen schedels en drakenschedels

496.jpg
495.jpg
493.png
494.jpg
Kristallen schedels en drakenschedels zijn krachtige hulpmiddelen voor healing, meditatie, transformatie en persoonlijke groei.

Skulls4U bestaat sinds 2007 en is gespecialiseerd in het importeren en verkopen van kristallen schedels en drakenschedels.

Kristallen schedels zijn onze grootste passie en we werken al sinds 2000 met schedels. In deze periode hebben we duizenden kristallen schedels en drakenschedels verkocht aan liefhebbers over de hele wereld. We reizen meerdere malen per jaar de wereld over op zoek naar de mooiste schedels en materialen om te laten bewerken. Ook staan we al jaren op de grootste edelsteenbeurzen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten (in Tucson en Denver).

We beschikken over een zeer ruim assortiment en kopen alleen de mooiste exemplaren direct van de carvers. Doordat wij rechtstreeks met 's werelds beste carvers en werkplaatsen werken kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren tegen eerlijke prijzen.

Ben je benieuwd geworden naar de kristallen schedels die we te koop hebben? Neem dan snel een kijkje op Kristallen schedels: http://skulls4u.com

Listing Details

Adres
Janninksweg 143
0634229775
Gezien
3628
Op website geklikt
2321
Naam
Skulls4U