AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Print |  Sluit venster

Wil jij je beter in je vel voelen?

Adres
van Eeghenstraat 11-hs, Amsterdam, Noord-Holland
06-81466887
Gezien
3531
Op website geklikt
2074
Naam
Caspar Veeger
Ben jij Hooggevoelig (HSP)? Voel je je gestresst en pieker je teveel? Slaap je slecht en maak je je zorgen? Heb je het gevoel dat je niet in balans bent? Ligt een burn-out op de loer of ben je zo maar moe? Misschien kan je wel wat meer aandacht voor jezelf gebruiken.

Je goed voelen wat is dat eigenlijk?
Vergelijk jezelf eens met een muziekinstrument. Een piano, of gitaar bijvoorbeeld. Af en toe kun je ontstemd raken. En dat is niet fijn. Je hoofd, hart en lichaam zijn dan niet lekker meer op elkaar afgestemd. Je voelt je futloos of bent geprikkeld. Je hebt een druk op je hoofd
of zelfs misschien spanningsklachten. Dan kun je blijven doorploeteren. Niks mis mee. Talloze mensen doen dat. Maar wat je ook kunt doen, is jezelf opnieuw laten stemmen. Dat doe je met Reconnective Healing. Een stukje zelfonderhoud.

In deze hectische tijd en de wereld waarin we nu leven, is het best een uitdaging om gezond, bewust en ontspannen in het leven te staan. Reconnective Healing helpt je hierbij. Je hoofd, hart, lichaam en je energieniveau worden weer op elkaar afgestemd. Het brengt je in balans, zodat je je rustiger voelt en kunt richten op dingen die echt belangrijk voor je zijn.

Aarzel je? Probeer het eens, het is een unieke ervaring. Reconnective Healing is geschikt voor iedereen en voor Hoog Sensitieve Personen (HSP) in het bijzonder. Tijdens een sessie lig je gekleed op een massagetafel in een rustige, veilige omgeving. Terwijl je je ogen sluit en ontspant beweeg ik met mijn handen om je heen. Op basis van mijn gevoel, kennis en ervaring, stem ik jouw energie opnieuw af. Zoals een pianostemmer zijn werk doet.

Geïnteresseerd? Klik op de link hier beneden en bezoek mijn website voor meer informatie.

Warme groet,
Caspar VeegerPrint |  Sluit venster