AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Equilibre, energetische healing en complementaire methoden

538.jpg
549.png
550.jpg

Equilibre is Frans voor evenwicht, balans. Ik help je om in balans of harmonie te komen wanneer die harmonie is verstoord. Soms is de verstoring nodig om een nieuwe stap in je leven te zetten. Dan streven we naar de nieuwe balans, als jij daar voor kiest.

De basis van waaruit ik werk is energetische healing. Daarnaast gebruik ik ook andere methoden, zoals opstellingen (systemisch werk), massage, yoga en meditatie. We kijken samen wat het beste bij jou vraag of klacht past.

Mijn werk wordt geïnspireerd door een holistische kijk op gezondheid: gezond zijn betekent voor mij welbevinden. Een welvoelend mens is iemand die gelukkig, gezond en heel is en die het gevoel heeft dat zijn leven zin en een doel heeft. Dat bereik je wanneer je in harmonie leeft - in balans - met jezelf, je omgeving en je oorsprong of kern. Wanneer je helemaal in balans bent, heb je het hoogste gevoel van welbevinden en ben je heel of geheeld.

Ik onderscheid daarbij vijf niveaus: fysiek, emotioneel, rationeel, relationeel, existentieel. Op ieder niveau kan een onbalans ontstaan en weer worden verholpen. Ik begeleid je bij je zoektocht naar heling door de balansverstoring op te sporen die ziekte, pijn, ongemak of onbehagen veroorzaakt. Wanneer helder is op welk niveau er een verstoring is, kunnen we de balans gaan herstellen. Enerzijds door blokkades weg te nemen; anderzijds door het zelfhelend vermogen te versterken waar ieder van ons over beschikt. Dat komt weer volledig beschikbaar als je opnieuw in contact wordt gebracht met je ware aard.

Voor mensen die kanker hebben of hebben gehad geef ik speciale massages. Massage bij kanker is een heerlijk zachte en rustgevende massage, waarbij ik volledig rekening houd met het zware proces waar je door de ziekte doorheen gaat. Alles mag er zijn: een moment om je - al is het maar even - volledig te kunnen ontspannen.

Dankzij een gedegen opleiding in deze specialisatie ben je ervan verzekerd dat ik alle aspecten van de (behandeling van) kanker laat meewegen in de wijze waarop je wordt gemasseerd. Dus ook tijdens behandelingen en bij wonden en ernstige vermoeidheid is massage mogelijk én ondersteund je herstel.

U kunt afspreken naar keuze in Den Haag of Zoetermeer.

Voor meer informatie bel: 06 30 27 14 34

Listing Details

Adres
Sirtemastraat 198
06 30 27 14 34
Gezien
4089
Op website geklikt
2604
Beroep- verenig.
Vereniging integrale Vitaliteitskunde, Netwerk Massage bij Kanker
Naam
Rob van der Niet