AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Alles Over Pranic Healing

571.jpg
Maak kennis met Pranic Healing in onze gratis Pranic Healing training. Of lees wat Pranic Healing is en hoe het jou kan helpen op onze website. Alles Over Pranic Healing is hèt opleidingscentrum voor Pranic Healing workshops, cursussen en opleidingen. Met onze gratis Pranic Healing training kun je op een makkelijke manier kennis maken met Pranic Healing en meditatie.

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor healing sessies. Pranic Healing is effectief bij alle klachten, of dat nu fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel is. Van sportblessures tot psychologische klachten, van ernstige ziektes tot 'niet gegrond zijn'; Pranic Healing kan je er bij helpen.

De healing sessies vinden plaats in onze healing studio in hartje Utrecht centrum of op afstand. De studio zit op 10 minuten lopen van Utrecht Centraal. 

Naast healing sessies, workshops en opleidingen verzorgen we ook meditatie sessies en cursussen. De Twee Harten meditatie staat hierin centraal. Deze meditatie kan ook volgende stap zijn in je spirituele ontwikkeling.

In onze webshop vind je Pranic Healing boeken, CD's en de beste ginseng (de redbull van moeder natuur) die er te krijgen is. Onder andere het boek Wonderen door Pranic Healing van Master Choa Kok Sui is er te krijgen. Dit boek geldt als de absolute mijlpaal op het gebied van energie healing.

We staan voor je klaar. Schroom niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder. Met onze gratis Pranic Healing training kun je op een makkelijke manier kennis maken met Pranic Healing en meditatie.

Listing Details

Adres
Buurkerkhof 4
Prov.
030 737 0668
Gezien
2583
Op website geklikt
1712
Beroep- verenig.
Collectief Alternatieve Therapeuten
Naam
Ralph van Delft