AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Nieuwetijds-kindercoach en therapie

552.jpg
Als Nieuwetijds-kindercoach kan ik je kind begeleiden bij:
-Pesten en gepest worden
-Hooggevoelig zijn
-Temperamentvol zijn
-Het begrijpen van en omgaan met intuitieve gaven
-Oppakken van energieën van anderen
-Voedselintolerantie/allergie
-Overprikkeling/hyperactief gedrag
-Concentratieproblemen
-Slaapproblemen
-Faalangst
-Het leren ontspannen
-Het leren afschermen van energieën die niet bij je kind horen
-Het beter leren aarden
-Het energetisch schoonmaken mocht je kind toch dingen van een ander hebben overgenomen
-Beelddenken
-Leerproblemen

Ik kan in overleg met jou als ouder diverse therapieën in zetten om je kind weer beter in het vel te laten zitten, zich fysiek beter te voelen en je kind weer te laten zijn wie het in wezen is.

Als je een probleem met/bij je kind ervaart en je wilt hier begeleiding bij, kan je in eerste instantie via de mail contact ­­­­­­­­­­­met mij opnemen. We kunnen dan een SKYPE afspraak plannen voor jullie als ouder, samen met je kind, voor een intakegesprek. Een intake kan ook bij je thuis. Aan de hand van de intake wordt jullie hulpvraag duidelijk gemaakt. Het kan zijn dat je kind toch een andere hulpvraag heeft dan jullie verwachten. Ik ga uit van de behoeften van je kind. Uiteraard wordt dit met jullie besproken. Tijdens een coachingsessie met je kind is het belangrijk dat het zich vrij kan uiten naar mij. Je kind moet zich veilig voelen en geeft mij zijn/ haar vertrouwen. Je kind bepaalt zelf wat binnen de muren van mijn praktijk blijft en wat naar buiten mag. Ik ga samen met je kind kijken welke knelpunten het ervaart in het hooggevoelig zijn en hoe hij/zij deze hooggevoelige kwaliteiten ten positieve kan inzetten in de situaties die als lastig ervaren worden.

Ik ben zowel regulier als alternatief breed opgeleid. Naast mijn coachingpraktijk werk ik als verzorgende IG in de thuiszorg en ben ik ook natuurgeneeskundig therapeut voor dieren.

Listing Details

0647103521
Gezien
1782
Op website geklikt
1535
Beroep- verenig.
Gezondzorg