Print |  Sluit venster

KlankKleur

Adres
Hoofdstraat 8, Grolloo, Drenthe
0592-501740
Gezien
3271
Op website geklikt
1638
Beroep- verenig.
EA, NAP, Europese Beroepsvereniging voor Klankmassage
Naam
Erik Karsemeijer
KlankKleur
Bekijk alle afbeeldingen

KlankKleur is een Studio voor Klank-Massage-Therapie
en Vrije Muziek

Klankmassage-Therapie volgens Peter Hess*.

Klankmassage is een ontwikkelde methode om de trillingen van Klankschalen op het lichaam over te dragen. Hierbij worden harmonisering en diepte-ontspanning bewerkstelligd, zodat spierspanningen en energieblokkades opgelost kunnen worden. 

*Peter Hess (Duitser)
, pedagoog en ingenieur in de technische natuurwetenschap, houdt zich sinds 25 jaar bezig met de invloed van klank op de mens. Vanuit zijn veelvoudige klankervaringen in Nepal en Tibet ontwikkelde hij zijn succesvolle wetenschappelijk onderbouwde Klankmassage-methode, die speciaal toepasbaar is gemaakt voor de moderne Westers levende mens.

Wanneer we onderhevig zijn aan stress en disharmonie, zijn we vatbaar voor ziektes en dit beïnvloedt onze levenskwaliteit waardoor we ons gespannen en moe kunnen voelen. Het ontbreekt ons dan aan levensenergie en enthousiasme. Emotionele instabiliteit, slapeloosheid, verkramping, ademhalingsstoornissen en verstoring van de stofwisseling kunnen het gevolg zijn.

De hoofdkenmerken van een Peter Hess-Klankmassage:

http://www.klankkleur.nl/biografie.php" style="color: #cc0000; font-weight: bold;">Erik Karsemeijer 
is Psychotherapist ER, en aangesloten bij de Nederlandse Associatie voor Psychoherapie en de Europese Beroepsvereniging voor Klankmassage-Therapie.
 
Alle afspraken worden telefonisch gemaakt, 0592-501740


Print |  Sluit venster